Tuesday, June 9, 2009

- WANI BUAT JASA -

masa along kahwin aritu..
terjadi satu kejadian..
dimana wani jadi SUPER HEROIN dlm umah..
agak klakar kalo dgo stry ni..
wani jd CINDERELLA sedang org sibok nk pulang..
ngee~hehehe ^_^

mcm ni cite nye..
pas hbs majlis..
pas je wani mkn dgn sedare mare+cousin2
kiteorg dpt BAU SOMETHING yg agak biasa..
iaitu in english "SHIT" ngee~~
dlm bahasa melayu lak 'T' bkn nama sbnr..
pndai2 lah translet bi nye shit pd melayu..
hehehehehe mls nk translet kan..mcm jijik nnt blog ni..
hahahaha..
then wani pun masuk umah lah..
skli masuk je umah ade BAU YG XSENANG tu..
wani g sampai ke dapur MAKIN KUAT BAU nye..adhoi..
sgt xselesa gile XD

wani tgok ar lantai kat bawah tu..
tgok ade TOMPOK2 COKLAT yg agak sama dgn itu 'T'..
agak was2 dlm hati ni pada awalnye tau..
then wani mnyusur lah sampai ke bilik pngntin..
YA ALLAH..sampai dlm bilik tu bau nye..

bg memuaskan hati wani ni..
wani dgn BERANI nye pun CALIT JARI wani pd 'bnda coklat' tu..
then wani pun SMELL it..
oh..oh..oh OMG..YA ALLAH..
btol tekaan wani lah..it adalah 'SHIT'..
sgt xsangke..NAJIS tu merata..
wani trus tukar kain kpd suar 3suku mcm nyonya tu..
*baju kurung,kain tuko jd suar 3suku,pakai tdung*
apa lg..operasi dijalankan..
wani wat lah sengsorang je..g masuk toilet..
buat air sabun..
xbaik biar najis merata..
org kuo masuk bilik SOLAT..nnt XSAH..
dah DOSA lak kan??

masa sibuk mop lantai dlm umh tu..
ramai lak yg kuo masuk umah yg BERBAU tu..
then mereka duk tanye2 "APA YG WANI BUAT TU??"
wani snyum..dan bila org nk ke dapo wani xbg..
wani terik baju diorg jgn pijak "SHIT" yg xbersih lg..
wani pun mop lah satu umah sampai bilik yg ade 'T' tu..

tibe dh siap mop..
wani tgok luo umah nye lantai lak..
adhoyai..xsangke ade gak..
so wani bgtau sama ayah..
hbs je org smua balik..
AYAH tlg wani dgn pancut air..
wani amik pnyapu dan bersihkan "SHIT"..
alhamdulillah..
finally umah jd CLEAN n SUCI..
PUAS HATI WANI tau..

*masa ni blakang mmg siyes sakit*
*masa ni gak kaki dh start gigel*
tp itu tanggungjawab..
^_^


[ inilah wani ]

7 comments:

  1. wow u get my standing Ovation..CARA SIS !!! pure mother instinct.ONLY ALLAH swt can rewards wat u did... ^_^

    ReplyDelete
  2. mirul..
    knp lak wani busuk??
    adess..
    sampai hati..
    hahaha..
    wat jasa tu tau..

    mr black gagak..
    tq sangat..
    tp tulah namanye tggungjawab..
    xkn nk bio najis merata..
    am i rite??
    ^_^

    ReplyDelete
  3. btol lah abg mirol~
    ishk dia nih..

    ReplyDelete